Tirane, HELIX SHPK kerkon te marre ne pune Shites/e, ne pikat TEG Tirane – QTU Tirane, 0684027270 42 views1 application

HELIX SHPK kerkon te marre ne pune
Shites/e – 
TEG dhe QTU Tirane.

Ju ftojmë dhe ju të beheni pjesë e kesaj shoqerie inovative
për të fituar një eksperience të paharrueshme.

Detyrat

• Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale
• Orienton dhe ndihmon klientin duke informuar ata mbi ofertat e fundit
• Mirëmban në rregull ambjentin e punës duke e pajisur me furnizimet e nevojshme, etj.
• Kryen inventarin dhe kerkesat perkatese te menaxherit.

Kualifikimet / Kërkesat

• Arsim i mesëm ose i lartë
• Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
• Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
• Paraqitje profesionale dhe të jetë i orientuar drejt shërbimit ndaj klientit;
• Të jetë person energjik dhe i motivuar;
• I/E gatshëm të punojë me turne.

Shënime
Pagesa do te behet ne varesi te eksperiences dhe perfshin nje komponent baze shume konkurues
dhe nje komponent variabel ne varesi te performances mujore te personit.
Nese mendoni se plotesoni kerkesat e mesiperme dhe jeni gati te beheni pjese e skuadres sone dinamike

Te gjithe aplikantet do te trajtohen ne konfidencialitet te plote. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen!

Adresa: TEG TIRANE, QTU TIRANE
Cel. : 0684027270

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti