Tirane, Gaia Dental clinic ofron mundesi punesimi ne fushen e turizmit dentar – italisht 104 views1 application

Job Expired

Gaia Dental clinic ofron mundesi punesimi ne fushen e turizmit dentar.

Roli kryesor
Pergjegjes per kryerjen e telefonatave ne gjuhen italiane, me qellim arritjen e objektivave.
Ofrimi i nje sherbimi cilesor dhe te shpejte.

Kompetencat:

 • Te telefonoje klientin dhe ti ofroje atij nje sherbim me cilesi te larte si ne perqasje ashtu edhe ne njohurite e sakta.
 • Te ofroje keshillim mbi sherbimin e ofruar si dhe te lere takimet perkatese me klientet per nje eksperience te vecante pozitive per klientin.
 • Te pergjigjet kerkesave te klientit si dhe te arrije te kuptoje ne baze te tyre sherbimin me te pershtatshem per te.
 • Te ofroje asistence klientit si dhe te transmetoje disponibilitetin e nevojshem per cdo problematike specifike.
 • Te krijoje empatine e duhur ne cdo telefonate si dhe te transmetoje siguri cilesine e sherbimit.
 • Te kete qendrim pozitiv ndaj verejtjeve si dhe te tregoje vullnetin e duhur per permiresim te performances.
 • Te kontribuoje ne formimin e grupit duke shtyre ne arritjen e objektivave te tij.
 • Te tregoje gatishmeri ne dhenien e asistences kundrejt agjenteve te rinj.

Cfare ofrojme?

 • Mundesi punesimi te menjehereshem
 • Page baze te kenaqshme si dhe bonus.
 • Ambient pune teper komod dhe motivues
 • Mundesi rritje profesionale

Dergoni Cv tuaj ne gaiaclinic23@gmail.com
Adresa: Rr. e Kavajes,blloku i ambasadave,Tirane

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Turizem