Tirane, Edes shpk kerkon Rrobaqepese me ose pa eksperience pagesa dhe kushte shume t mira pune 48 views

Edes Shpk
Kerkon te punesoje

Punonjese Rrobaqepese
(Me ose pa eksperience)

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane Bulevardi Gjergj Fishta
Kontaktoni: 0692699615

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 145 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim