TIRANE & DURRES, KURSE INTENSIVE PER CALL CENTER 91 views

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e kurseve intensive 1 dhe 2 mujore per Call Center.
Kursi konsiston ne dy aspekte te ndryshme: aspekti gjuhesor nepermjet te cilit pjesmarresve ju mesohet komunikimi ne gjuhen italiane dhe aspekti praktik nepermjet te cilit kursantet pervetesojne te gjitha teknikat dhe specifikat e punes si operator ne call center.
Klasat e kurseve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar mesimin sa me cilesor te kursanteve.

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355696318339
  • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us