TIRANE, BURIME NJEREZORE 224 views2 applications

Tirane kerkohet Menaxher i Burimeve Njerezore per nje kompani Call Center

Kandidatja duhet:
Te kete eksperience ne call center forex (kusht i domosdoshem)
Te njohe shume mire gjuhen italiane dhe angleze
Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:
Pagese shume e kenaqshme
Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
Ambjent komod pune

Per aplikime:
rekrutimp@gmail.com
0676318339

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim