Tirane brenda tek Resorti Mai Tai kerkojme te punesojme Lavazhier transporti dhe ushqimi jane te siguruara. 55 views

Job Expired

Kerkojme te punesojme

•LAVAZHIER

Transporti dhe ushqimi i paguar
Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Brenda Tek Resorti Mai Tai Rruga Elbasanit Prane Teg Tirane

Kontaktoni: 0697687119

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim