Tirane Avantgard shpk kerkon te punesoje Magazinier 54 views

Avantgard Sh.p.k
Kerkon te punesoje

•Magazinier
•Të përgjegjshëm dhe të organizuar për të mbështetur operacionet tona të magazinës.
______________________________________
Detyrat
• Pranimi dhe kontrollimi i produkteve që hyjnë në magazinë.
• Organizimi dhe sistemimi i produkteve në magazine.
• Përgatitja dhe paketimi i porosive për dërgesë.
• Sigurimi që produktet janë të etiketuara dhe të dokumentuara siç duhet.
• Inventarizimi dhe mbajtja e evidencës së produkteve në magazinë.
• Bashkëpunimi me ekipin e logjistikës dhe shitjeve për të siguruar përmbushjen e kërkesave të klientëve.
______________________________________
Kualifikimet
• Përvojë e mëparshme në një rol të ngjashëm është e preferuar.
• Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhuese të kohës.
• Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi..
• Fizikisht i aftë për të ngritur dhe transportuar peshë të rëndë.
• Aftësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale.

Te interesuarit te dergojne CV- te me foto ne adresen e emailit:
CV-te pa foto do te skualifikohen automatikisht

📧 shpkavantgard@gmail.com
Kontaktoni: 0694067555

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 207 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim