Tirane, Avantgard Sh.p.k kerkon Shofer furnitor 129 views1 application

Avantgard Sh.p.k
Kerkon te punesoje

•Shofer Furnitor

Zyra ofron kushte shume te mira pune.
-Te kete eksperience te meparshme ne depo farmaceutike
-Te jete korrekt dhe I pergjegjshem ne pune
-Orari: 08:00-17:00 gjate javes dhe 08:00-13:00 te Shtunen.

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne email- in me poshte.

(Cv pa foto skualifikohen automatikisht)

Email: shpkavantgard@gmail.com
Kontaktoni: 0694067555

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 207 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim