TIRANE, AGJENTE FINANCIARE ME DHE PA EKSPERIENCE, PAGE MBI 2000€ 419 views1 application

Job Expired

BClever ka nisur rekrutimin per Agjente Financiare ME dhe PA EKSPERIENCE, dhe Supervizore me grupe ne gjuhet:

Italisht / Greqisht / Gjermanisht / Spanjisht / Frengjisht

Kriteret:

* Eksperienca eshte avantazh
* Disponibilitet i menjehershem

Ofrohet:

* Page baze 600€ /  700 / 800€
* Bonuse 150 / 200 / 300 per FTD

* Ambjent dinamik dhe pozitiv
* Mundesi rritjeje per me te miret

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: +355 67 68 88 699

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim