TIRANE, AGJENTE FINANCIARE ITALISHT PA EKSPERIENCE 500€ + Bonuse 1000€ 50 views

Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Tiranes, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Agjente Financiar PA eksperiencee ne gjuhen Italiane.

Kriteret e profilit:

– Disponibilitet i menjehershem
– Njohje shume e mire e gjuhes italiane
– Korrektese dhe pergjegjshmeri

Ofrohet:

– Page 500Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Duresit, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Punetor Prodhimi ne fabrike sallamerie.

Kriteret e profilit:
– Disponibilitet i menjehershem
– Mosha 20-35 vjec

Ofrohet:
– Page 500€
– Bonuset me te larta ditore, javore dhe mujore
– Nje ore pushim dreke
– Kontrate pune e rregullt
– Mundesi rritjeje ne detyre per me te miret
– Fundjavat pushim
– Ambjent shume komod dhe i qete

Cdo aplikant i interesuar mund te aplikoje ne: 0676888699

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim