Tiranë, +30 OPERATORË GJUHA GJERMANE, (bonus +25 Euro për çdo shok/shoqe). APLIKO TANI !!! 28 views

ZZ GROUP ka një përvojë disavjeçare në tregun shqiptar në fushën e telemarketingut.
Me anë të frymës pozitive të përcjellë nga struktura drejtuese, është bërë e mundur ngritja e një kulture dhe mjedisi pune të admirueshëm.
Filozofia jonë është tërësisht e orientuar drejt përkujdesjes për zhvillimin e aftësive të punonjësve duke i ofruar trajnime dhe mirëpritur çdo risi,
që të ecim të gjithë sëbashku drejt rrugës së suksesit.
Aktualisht, kërkojmë të punësojmë operatorë telemarketingu 
në gjuhën gjermane 🇩🇪.

Kushtet e punës:

– Paga të kënaqshme dhe konkurruese në treg;
– Kontratë të rregullt në bazë të Kodit të Punës;
– Mundësi trajnimi jashtë shtetit;
– Bonuse motivuese, duke shpërblyer aftësinë tuaj;
– Trajnime me pagesë të plotë.

Kërkesat e punës:
– Dëshirë për punë;
– Aftësi të mira komunikuese;
– Zotërim në nivel mesatar (B2) në një gjuhën, gjermane;
– Të jetë mbi 18 vjeç.
– Bashkëpunim në ekipin e punës;
– Seriozitet në punë;
– Ambicie dhe vendosmëri.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e-mail, hr@zzgroup.company

Zyrat tona ndodhen Bulevardi Gjergj Fishta”, nr. 146, pranë hotelit Hilton Garden Inn, Tiranë.
+355 696094444

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta", nr. 146, pranë hotelit Hilton Garden Inn, Tiranë.
  • Tel/Mob +355 69 60 94 444
  • Profili Call Center