Tirane, 📣 Lajmërim Punësimi! 📣 Statura Group, një ndër kompanitë më të mëdha në UK në fushën e konsulncës financiare, po kërkon një Tax Advisor Junior. 171 views

Job Expired

TAX JUNIOR

📣 Lajmërim Punësimi! 📣

Statura Group, një ndër kompanitë më të mëdha në UK në fushën e konsulncës financiare, po kërkon një

Tax Advisor Junior.

Nëse je i diplomuar në fakultetin ekonomik, ke njohuri bazë për sistemin e taksimit, IT dhe je një person detajist, ky është shansi yt për një karrierë të suksesshme. 👩‍🎓👨‍💻📚

Në këtë rol, do të jesh pjesë e një stafi të kualifikuar, përgatisësh raporte fiskale, do të menaxhosh portofol me individ ndërkombëtar me të ardhura të larta, dhe kryesh kërkime për legjislacionin tatimor. Do të ndihmosh klientët tanë me botën komplekse por të bukur të taksave, ndërsa rrit karrierën tënde me një kompani globale . 💼🌍💡

Apliko sot dhe bëhu pjesë e të ardhmes me ne. Jemi të lumtur të të mirëpresim dhe të të ndihmojmë të rritesh profesionalisht.

Dërgoni një CV te emaili office@staturagroup.com
për të aplikuar!

Telefon/ Whatsapp
+355684044834

#vendepune #punafinancier #taxadvisor #StaturaGroup #hiring 📩🔗

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim