Tirane 📍Rruga Bardhyl, *Glam Butik* Kerkon: *SHITESE PER BUTIK* turni i dyte, mosha 18-35 vjec paga baze+%. KONTAKTONI WHATSAPP 0672866731 32 views

*Glam Butik*
Kerkon:

*SHITESE PER BUTIK*

•Turni I Dyte
•Mosha 18-35 vjeç
•Me eksperience pune,me energji pozitive dhe fleksibel
•Paga Baze + Perqindje

*Kontaktoni: WHATSAPP 0672866731*

*Adresa: Rruga Bardhyl*

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 353 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim