Tirana Square Hotel * kerkon te punesoje: Recepsionist turni i dyte * Paga 35,000+siguracione dhe Recepsionist tre dite ne jave (ku do punoje nje dite turni1 / turni2 / turni3 ) kusht gjuha angleze 50 views

*Tirana Square Hotel *
kerkon te punesoje:

*•Recepsionist turni i dyte *
Paga 35,000+siguracione
dhe
*•Recepsionist tre dite ne jave*
(ku do punoje nje dite turni i trete, nje dite i dyti dhe nje dite i pari)
Paga 20,000 lek

*Duhet te dije anglisht*

*Adresa: PRANE SHESHIT SKENDERBEJ*

*Kontaktoni: 0692090068*

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 353 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim