Tirana Marriott Hotel po rekruton. Bëhu dhe ti pjesë e familjes Marriott! 478 views11 applications

Tirana Marriott Hotel po zgjeron ekipin dhe eshte duke rekrutuar!

1- Sanitar/e Dhomash ne Hotel
2- Sanitar/e e ambjenteve te perbashketa
3- Pjatalares/e
4- Punonjes/e Kafeterie (restoranti i stafit)
5- Pizzier
6- Ndihmes kuzhinier per mengjesin
7- Ndihmes kuzhinier-Pasticeri
8- Ndihmes kuzhinier-Sektori i Perpunimit te Mishit
9- Kamarier Resoranti
10- Recepsionist/e Turni i Nates
11- Barista
12- Portier
13- Shef i Banketit
14- Operator/e Telefoni
15- Kuzhinier
16- Specialiste Finance

Nese jeni te interesuar per pozicionet si me siper dhe te tjera
dhe per tu njohur me ne detaj,
Ju lutem klikoni ne linkun Marriott careers page: https://jobs.marriott.com/marriott/jobs

ose na kontaktoni ne WhatsApp: 069 808 4323

BEHU PJESE E FAMILJES MARRIOTT NE TIRANE!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Hoteleri