KUZHINIER I PARE /SPECIALIST 85 views

Prime Recruitment Albania po kërkon të punësojë 1 Kuzhinier Specialist per nje Restorant ne Tirane, zona e Bllokut.

Detyrat dhe përgjegjesitë :

 1. Pergjegjes per ekzekutimin e detyrave te ndara ne grup sipas sektorit
 2. Para-pergatitjet e rregullta perpara kohes se sherbimit, te drekes dhe darkes (12:00 & 19:00 respektivisht) , duke perfshire porcionimet e posacme, kremrat dhe salcat perkatese te pjatave dhe elementet e dekorit respektive
 3. Pergjegjes per ekzekutimin e sakte te pjatave dhe adaptimin e shpejte me menute dhe ndryshimet e recetave.
 4. Pastertia e sektorit eshte e detyrueshme , organizimi i duhur i frigoriferave perkates te sektorit

Kualifikimet dhe aftësitë e kerkuara:

 1. Njohuri e kompletuar mbi berjen e pastave te fresketa, gatimin e salcave perkatese dhe teknikat e duhura te lidhjes dhe perfundimit te pastave ne standarte italiane
 2. Preferohet njohuri ne punimin e picave me brum te bute
 3. I/e afte mbi porcionimin dhe filetimin e sakte te mishit dhe peshkut, dhe gatimin perkates te cdo lloji
 4. Komunikim i denjë me stafin e kuzhines, salles dhe administrates

Ditët dhe orari i punës:
-6 dite pune, 1 dite pushimi
-Prezent per turnet e drekes dhe darkes

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën tone të e-mailit 📩 aplikopra@gmail.com ose te kontaktojne ne 069 444 9400.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga PrimeRecruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
 • Tel/Mob 069 444 9400
 • Profili Sherbime