Telex eshte ne kerkim te Agjenteve FOREX me eksperience per gjuhen Italiane & Spanjolle. 66 views

Telex eshte ne kerkim te Agjenteve FOREX me eksperience per gjuhen Italiane & Spanjolle.Cfare kerkohet:

 • Niveli mbi mesatar i te folurit te gjuheve perkatese
 • Disponibilitet per te punuar full time
 • Eksperienca e meparshme ne call center perben avantazh

Cfare ofrojme:

 • PAGA BAZE 500 / 600 EURO + BONUSE MUJORE, JAVORE, DITORE
 • Rritje profesionale ne baze te meritokracise.
 • LIVE LEADS cdo dite me qellim arritjen e objektivave
 • Ambient bashkepunues dhe komod ne qender te Tiranes
 • Kontrate pune ne baze te legjislacionit shqiptar
 • Punesim konform zbatimit te protokolleve COVID 19

Orari 10:00 – 19:00E-mail per aplikime : recruiting@telex.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga "Shyqyri Berxolli", Pallati " Inter -CO"
 • Profili Telekomunikation