Teknik TV 71 views

Kompania Globe, e krijuar në vitin 2002, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “ Stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje:

Teknik – Per Riparim te Televizoreve

Detyrat/Pergjegjësitë

1-Riparim I pajisjeve TV
2-Perpilim I Ditareve te Punes

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes
1-Te kete perfunduar shkolle profesionale ose kurs profesional
2-Te kete aftesi te mira komunikimi.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
5-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
6-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
7-Te disponoje Leje Drejtimi Automjeti –Patente

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
Email : hr@globe.al
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Cel. : 0676027237

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti