Teknik servisi per elektroshtepiake New 19 views

Vanto Home shpk, kompani e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake të brandeve më të mira ndërkombëtare, kërkon të punësojë nje Teknik servisi. Ne ofrojme nje ambjent komod dhe miqesor per te gjithe punonjesit si dhe vleresimin ne baze te meritokracise.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Merr në dorëzim dhe konstaton defektet;
 • Mban pergjegjesi per cdo konstatim dhe sherbim te realizuar;
 • Respekton afatet e percaktuara nga pergjegjesi I departamentit;
 • Ndjek procedurat e percaktuara nga kompania per realizimin e detyrave;
 • Përgjegjës për riparimin dhe testimin e produkteve;
 • Raporton në kohë reale mbi statusin e produktit/sherbimit;
 • Kryerja e detyrave të tjera sipas nevojave te departamentit;

Kualifikimet:

 • Arsim i mesëm Profesional ose i lartë në profilin Inxhinieri Elektronike/Elektrike;
 • Minimalisht 3 vite eksperiencë në te njejtin profil;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në grup.
 • Të ketë njohuri në perdorimin e Paketës Office;
 • Njohja e nje gjuhe te hyaj (Anglisht / Italisht) perben avantazh;
 • Të disponoj leje drejtimi të kategorisë B;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën: service@vanto.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Elektro-Shtepiake, Tregti