Teknik Projektesh 86 views2 applications

PSZ Albania GMBH Shpk themeluar me 2012 eshte pjese aktive e suksesit Kombetar dhe Nderkombetar ne fushen e montimit te kabllove, elementeve drejtues si dhe komponenteve elektronike dhe elektromekanike. Pjese e grupit te sukseshem Gjerman PSZ Electronic GMBH, me nje eksperience 10 vjecare, histori suksesi dhe me nje veprimitari nderkombetare ne fushen elektronike.
Sipermarrja PSZ Electronic GMBH ne total numeron rreth 1000 te punesuar, realizon nje nderlidhje me kompani te huaja persa i perket prodhimit te kabujve, pjeseve perberese elektromekanike, komponenteve elektronike per sisteme te ngrohjes, sisteme inxhinjerike mjeksore sipas kerkesave specifike te klinteve tane ne mbare boten.

Menaxhimi si pasoje e zgjerimit te kompanise dhe biznesit aktual, ka identifikuar nevojen per punesimin e nje Tekniku ne Departamentin Teknik i cili do te jete pjese e ekipit te PSZ Albania per te permbushur kerkesat dhe objektivat e percaktuara. Ftohen te aplikojne kandidate te pershtatshem per kete pozicion.

POZICIONI I PUNES : Teknike Projektesh (Femer)

PERSHKRIMI:
Tekniku i Projekteve eshte i angazhuar ne ndjekjen dhe perditsimin e projekteve.
Ata duhet te pergatisin dhe testojne produkte te reja te klienteve bazuar ne standartet e cilesise gjithashtu duhet te shoqerojne produktet me dokumentacionin perkates.

DETYRAT/PERGJEGJESITE

  • Pergatitja e shablloneve te para
  • Pergatitja e instruksioneve te prodhimit
  • Sigurimi i veglave te nevojshme
  • Rregjistrimi i te dhenave ne systemKUALIFIKIMET, EKSPERIENCA, AFTESITE,NJOHURITE:

Edukimi: Arsim i larte ne shkenca inxhinerikeIng. Ekonomike/ Ing. Elektronike
Eksperienca ne pune
Eksperience pune (Avantazh) + REFERENCA
Gjuhet
Gjuha Angleze e detyrueshme, Gjermanisht (Opsionale)
Aftesi kompjuterike
Njohuri te mira te paketes Microsoft Office, Autocad (e detyrueshme).

Te tjera
 :
Aftesi te mira organizuese, koordinuese, planifikuese dhe monitoruese
Aftesi te mira komunikimi
Aftesi te mira analitike

Ne jemi ne kerkim te kandidateve me potencial dhe ambicje profesionale.
Ftohen te aplikojne vetem kandidatet m/f qe plotesojne kriteret e lartshenuara, ne adresen tone elektronike; Rekrutime@psz-electronic.com

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres KM 14, Mucaj, nr 137/39, Vore, Tirane

*Ju bejme me dije se te dhenat tuaja personale do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjeve ne fuqi (Ligji Nr. 9887, date 10.03.2008, “Per mbrojtjen e te dhenave personale).

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres KM 14, Muçaj, nr 137/39, Vore
  • Profili Elektronike