Teknik ne Servis 73 views

Job Expired

IT Gjergji Kompjuter shpk, kerkon te punesoje:

Teknik ne Servis

Detyrat:
Te njohe mire markat e PC, notebook, printer, fotokopje etj
Te kryeje riparimet e tyre ne kohe

Kualifikimet:
Diplome universitare – e preferueshme. Pranohen edhe kandidate me arsimim te mesem, por qe plotesojne kushtet e tjera.
Eksperience e meparshme pune ne riparimin e PC, Laptop, tableta, printerave dhe fotokopjeve
Te kete njohuri te mira mbi pajisjet e Teknologjise se Informacionit
Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
Te kete aftesi te mira komunikuese
Te jete i disponueshem per te punuar jashte orarit.

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to the following email address: humanresources@infosoftgroup.com.al

The personal information that you will submit through your application, will be protected and used only for recruiting purposes, according to the legislation for the protection of personal information, specifically according to the Constitution of the Republic of Albania and the Law (No. 9887, dated 10.03.2008) “For the Protection of Personal Information”.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
  • Profili Informatike/IT/Software