MEKANIK 112 views1 application

FMT GROUP OFRON VEND PUNE :
MEKANIK

Kriteret për pozicionin:

  1. Të ketë eksperiencë të mëparshme si mekanik
  2. Të njoh mirë pjesët e motorrit
  3. Të jetë korrekt dhe të ketë dëshirë për punë
  4. Të punoj në mënyrë të pavarur si edhe në grup
  5. Të ketë aftësi të mira komunikimi
  6. Të zotëroj patentë të klasit B

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Punohet : E hënë – E premte / Ora : 08:15 – 16:15 / Transporti i siguruar nga kompania

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV në adresën e emailit hr@fmtgroup.al
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.
* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.
Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rinas, Tirane
  • Profili Energjitike