Teknik IT (Durres) 63 views

Job Expired

Techi kërkon të zgjerojë stafin me Teknik IT

Kriteret:

 • Të ketë perfunduar arsimin profesional ose studimet e larta në degët: “Shkenca kompjuterike” ose “Ing Telekomunikacioni”.
 • Te jete me vendbanim ne qytetin e Durresit (Kusht)
 • Njohuri bazë të Network-ut (Mikrotik, Cisco etj).
 • Njohuri bazë të sistemeve operative (Windows, Linux, MacOS etj).
 • Njohuri bazë të paisjeve (Pc, Printera etj) Hardware dhe Software.
 • Të jetë i komunikueshëm dhe praktik në zgjidhjen e problemeve.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Durrës
 • Rruga/Zona bajram tusha
 • Tel/Mob 0694325942
 • Profili Moda/Veshja, Telekomunikation