Teknik Frigoriferi 76 views1 application

Agna Group kërkon të punësojë një kandidat të aftë në proceset e mirëmbajtjes dhe kontrollit teknik të frigoriferëve me aftësi të mira komunikimi e bashkëpunimi, në pozicionin:
Teknik Frigoriferi në zonën e Fier, Lushnje, Berat
Detyrat kryesore:

 • Mirmbajtjen e mjeteve themelore siç janë frigoriferët dhe çdo mjet tjetër i ngjashëm në pronesi të Kompanisë;
 • Përgjigjen në kohë dhe me shpejtësi të gjitha shqetësimeve teknike që raportohen nga klientet;
 • Te montojne aparatet e reja sipas kerkesave te paraqitura nga supervizori i zones;
 • Pergjegjes per transportimin dhe dorëzimin e mjeteve themelore nga magazina drejt klientit dhe anasjelltas;
 • Të zbatojë grafikun për kontrollin e gjendjes teknike të mjeteve themelore për të paraprirë shkaktimin e difekteve të mundshme;
 • Krijimin, zhvillimin dhe mbajtjen e marrëdhënie të mira me klientët;

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Të ketë eksperienca të mëparshme.
 • Kryerja e një kursi professional ose arsimi lartë përbën avantazh
 • Leje drejtimi automjeti.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.

Dërgoni CV-in tuaj tek hr@agnagroup.om
Cel: +355 68 207 4379

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres
 • Tel/Mob +355 0682078443
 • Profili Prodhim/Perpunim