Teknik Frigoriferesh dhe Dhomash Frigoriferike 47 views

Punesim ne Malte

Kerkohet:

 • TEKNIK FRIGORIFERESH
 • TEKNIK DHOMASH FRIGORIFERIKE

Ofrohet:

 • Pagese Konkuruese
 • Kontrate dhe Vize Pune
 • Kujdes Mjekesor
 • Guide Akomodimi

Te gjithe kandidatet e interesuar per te aplikuar, jane te lutur te dergojne nje CV ne gjuhen Angleze me Fotografi ne adresen: albaniarecruitment@gmail.com

Kontakt: +355676536881

Nese ke eksperience pune dhe njohuri bazike te gjuhes Angleze atehere apliko dhe fito eksperience nderkombetare pune !

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 11 Jobs
 • Location TiranĂ«
 • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Kryqezimi i Ures se Drejtorise se Policise
 • Tel/Mob +355676536881
 • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us