Teknik Elektroshtepiakesh 49 views1 application

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: 

Teknik Elektrik

Kërkesat:

– Preferohet të kenë mbaruar arsimin e mesëm profesional, dega Elektrike. Diploma e Shkollës së lartë në degët Inxhinieri Elektrike/Elektronike përbën avantazh.
-Të kenë minimumi 2 vite ekperiencë pune në riparime elektro-shtëpiakesh si frigorifere, lavatrice, etj .
-Të zoterojë patentë makine.


Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga dosja e aplikimit do të njoftohen për intervistë.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave
  • Tel/Mob Tel/Fax: +355 44530154
  • Profili Punesim