TEKNIK EKSPRESI 186 views

Për një nga brand-et shqiptare më të njohura të kafesë, ne në Dimension HR po kërkojmë të rekrutojmë një TEKNIK EKSPRESI

DETYRAT E PROFILIT
– Zbaton me rigorozitet rregullat e sigurimit teknik dhe mban pergjegjesi te plote
 per to
– Mirëmban, riparon ekspres kafeje të markave me të cilat operon kompania
– Verifikon që pajisjet e sigurisë në makineri janë funksionale para daljes në punë
– Punon me makineri në një mënyrë të sigurt për veten dhe të tjerët

– Kryen inspektime të makinerive për të siguruar funksionimin dhe prodhimin efikas
– Ruajtja e cilësisë së lartë të produkteve të prodhuara përmes makinerive
– Vizitimi i vendeve të klientëve për të kryer instalimin, shërbimin, mirëmbajtjen dhe riparimet, kur është e nevojshme
– Ofrimi i shërbimit teknik ndaj klientit në çdo kohë

KUALIFIKIMET:
– Diploma e shkollës së mesme profesionale per mekanik/ elektrik
– Preferohet te kete eksperiencë si teknik ekspresi
– Të jetë në gjendje të punojë individualisht dhe ne ekip
– Disponibilitet per te punuar ne terren
– Te jete i pajisur me leje drejtimi, tipi B

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjek« Teknik Ekspresi »
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Cel. : 0674647484

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime