Teknik 85 views

Ofrohet vend pune Teknik montimi reklamash!

Ofrojme pune ne nje nga kompanite lider ne sektorin e reklamave, ne pozicionin vakant Teknik montimi reklamash.

Kualifikimet/Kerkesat qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Eksperince pune ne kete profil

2. Mosha 24-40 vjec

3. I afte per te krijuar raporte profesionale me klientet dhe bashkepuntoret

Ofrohet:

• Page konkurruese ne treg

• Ambjent dinamik

• Mundesi rritje profesionale

Kandidatet te cilet plotesojne kriteret e mesiperme, jane te lutur te dergonje CV-ne e tyre ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem, vetem nepermjet whatsapp-it:

00355696180299

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim