Tek Rruga Myslym Shyri Syri Kalter Tirane kerkon te punesoje Sanitare me pagese 50.000 leke + siguracione te paguara dhe kushte shume te mira pune 151 views

Job Expired

SYRIKALTER_TIRANE

KERKON TE PUNESOJE

•SANITARE

PAGA 50000 LEK
SIGURIMET SHOQERORE TE PAGUARA NGA PUNEDHENESI

ADRESA: Tirane Rruga Myslym Shyri perball rrugices cameve

Kontaktoni ne +355 68 206 6310

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim