Technical Assitance ne gjuhen turke 52 views1 application

Sisal Albania kërkon të punësojë 3 figura për suportin teknik ne gjuhen turke.

Cfarë do të bësh:

– Suport për përdoruesit për probleme teknike në pajisjet e biznesit brenda dyqaneve, duke identifikuar dhe menaxhuar anomalitë harduerike dhe softuerike të gjetura;
– Suport për teknikët e dërguar në territor;
– Ndërlidhen me strukturat e ndryshme të kompanisë për zgjidhjen jo standarde të problemeve.

Kandidati ideal duhet të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës turke.
Profili plotësohet nga aftësitë e punës në grup dhe menaxhimit të njerëzve, një aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe një përshtatshmëri dhe fleksibilitet i dukshëm.

Adresa: Pool Tower – Rruga Dritan Hoxha 1026 (përballë Procredit Bank) Tiranë, Shqipëri

Dërgoni kandidaturën tuaj në adresën: careers.albania@sisal.al ose kontakto në numrat: +355694047604 / 0694099591

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Via Dritan Hoxha 1026
  • Profili Informatike/IT/Software