Team Leader 57 views

Global Advertising eshte ne kerkim te Team Leader per gjuhet Italisht,spanjisht dhe gjermanisht:

Kerkohet:
Minimumi 1 vit eksperience si Team Leader ne Forex
Njohje shume e mire e gjuhes se kerkuar
Aftesi shume te mira komunikimi dhe organizimi te punes ne grup

Ofrojme:
Kontrate pune te rregullt
Page baze te standarteve Evropiane + bonuse nga me te lartat ne treg

Per te aplikuar telefononi ne numrat:
+355 69 8404228
+355 69 3728853

ose dergoni cv tuaj ne:
info.glob.ad@gmail.com

Adresa : Tirane Stacioni trenit, kompleksi Usluga (perballe me ish kolegjin universitar Beder, kati 2)

More Information

Apply for this job Apply via Facebook