Team Leader & Operator Part Time për gjuhën ITALIANE dhe GREKE 159 views

Job Expired

Estrella Sh.P.K në rritje të aktivitetit të saj me fushata të reja,
është në kërkim për Team Leader & Operator në gjuhën ITALIANE për fushatën Enel Energia
dhe GREKE për fushatën Energji Elektrike

Pagesa nga 45,000Lekë baza + kontrata deri 20€
*Ofrohen bonuse javore dhe mujore extra ne baze te performancës.
*Trajnim i vazhdueshëm brenda edhe jashtë shtetit

Cel. : +355 68 397 2270
Email : hr@estrella.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Marketing