Team Leader Anglisht 156 views2 applications

Job Expired

Kërkohet një Team Leader në gjuhën angleze

Kërkohet: Eksperiencë mbi 6 muaj

Motivues dhe bashkëpunues me grupin

Plane afatgjate pune

Personat e interesuar të kontaktojnë për një intervistë pranë zyrave tona!

More Information

  • This job has expired!