Te Stela Resort kërkon të punesojë “KOORDINATOR/E REZERVIMESH HOTELI” 52 views2 applications

Te Stela Resort kërkon të punesojë

“KOORDINATOR/E REZERVIMESH HOTELI”
Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Mbajtja e database te kompanive dhe agjensive aktive ne shitje.
 2. Hedhja e kontakteve ne Database dhe komentet perkatese.
 3. Marrja e feedback-ut nga klientët e akomoduar në hotel.
 4. Koordinimin e rezervimeve online me telefon dhe email.
 5. Merr rezervime dhe kalon në Front-Office ndarjen e dhomave
 6. Koordinon me sektorët e tjerë për klientët half-board dhe Full-Board nëpërmjet Front- Office

Kualifikimet dhe Kerkesat

 1. Të ketë mbi 1 vit experience pune si recepsionist/e në fushën e Hotelerisë.
 2. Të ketë perfunduar Arsimin e Lartë ose të jetë në vazhdim të tij për Hoteleri Turizëm ose fusha te tjera të ngjashme
 3. Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.
 4. Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 5. Të jetë i/e komunikueshem, i/e pergjëgjshem.

Te tjera

 1. Pages konkuruese
 2. Transporti është i garantuar nga kompania

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre, të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: juriste@testela.al Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem