“Te Stela Resort” kërkon të punësojë: “KAMARIERË/E “ 46 views

“Te Stela Resort” kërkon të punësojë:

“KAMARIERË/E “

KËRKESAT PËR KANDIDATIN

1. Të ketë të paktën 1 vit experience në Bar/Restorante
2. Të jetë mbi 18 vjeç
3. Të ketë njohuri të gjuhës angleze /italiane.
4. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
5. Të ketë presence të mirë.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 1. Bën prezantimin e menusë tek klientët dhe jep përgjigje ndaj pyetjeve që mund t’ju bëhen nga klientët si dhe mund të bëjnë rekomandime sipas kërkesës.
 2. Mbanë porositë duke I rregjistruar ato në sistemin Smart.
 3. Kontrollon nëse klientët janë duke shijuar ushqimin dhe janë në gatishmëri për të rregulluar çdo lloj problemi që mund të kenë.
 4. Pastron tavolinat pasi klientët të kenë përfunduar së ngrëni.
 5. Përgatit dhe dekoron tavolinat sipas standartit të restorantit;
 6. U shërben klientëve pijet dhe ushqimet e përgatitura;
 7. Kontrollon bashkë me klientët nëse janë të kënaqur në lidhje me porosinë e tyre;
 8. Merr masa për rregullimin e çdo problem ose komunikimi me klientin;

Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë Resortit Te Stela ose mund të dergojne cv-te e tyre në adresat e poshtë shënuara:

Email: juriste@testela.al ;Tel: 0672033327
Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës, km 7
 • Tel/Mob +355672033327
 • Profili Fitnes, Gastronomi, Hoteleri, Prodhim/Perpunim, Restorante, Sport, Turizem