Taverna Tradicionale kerkon te punesoje Picier dhe Ndihmes Picier tek Pedonalja e Tiranes 38 views

BAR PICERI TAVERNA
TRADICIONALE KORÇARE

KERKON TE PUNESOJE

•Picier
(Paga 1 milion leke)

•Ndihmes Picier
(Paga shume e mire)

Kontaktoni: 0695726587
ADRESA:TIRANE TEK PEDONALJA, PERBALLE TRIBE

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim