Tabacco Shop & Kancelari kerkon Shitese (F) per turnin e pare dhe Shitese per turnin e dyte dhe Shites (M) per turnin e 3, dhe Operator turni 1 per pagesa online fotokopje scan etj 137 views

Tabacco shop+kancerali

Kerkon shitese per tabacco.
Turni I ( orari 7:00-15:00) Femer.
Turni 2 ( orari 15:00-23:00)

Turni III (orari 23:00-7:00) Mashkull

Kerkohet operator per pagesa online edhe fotokopje,scan etj.
Turni I (8:00-16:00)

Pagesa e kenaqshme+sig
Adresa:Vasil Shanto,Tirane Prane One.

Nr.kontakti 0674438025

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim