Syri Kalter Tirane kerkon Pjatalarese dhe Sanitare me pagese 60.000 leke + siguracione 62 views

BAR RESTORANT SYRIKALTER TIRANE
KERKON

•PJATALARESE
•SANITARE

PAGESA 60.000 LEKE
ME SIGURACIONE
KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

ADRESA: Tirane Rruga Myslym Shyri perball rrugices cameve

Kontaktoni ne +355682066310

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim