Syri Kalter Tirane kerkon Kamarier/e pagesa 40.000 lek + siguracione te myslym shyri 63 views

Syrikalter_tirane
Kerkon te punesoje

•KAMARIER / E

•KERKOHET ME EKSPERIENCE PUNE
•DHE TE FLASI GJUHE TE HUAJ KRYESISHT ANGLISHT
•PAGA 40.000 LEK
•SIGURIME SHOQERORE TE PAGUARA

ADRESA: RRUGA MYSLYM SHYRI PERBALLE RRUGICES CAMEVE

KONTAKTONI 0682066310

#syrikalter #kamarier #kamariere #meeksperience #pune #gjuhe #tehuaj #anglisht #paga40000lek #mesigurimeshoqerore #myslymshyri #tirane #njoftimepunesimi #njoftimepune #puna #punetore

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 137 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim