Syri Kalter kerkon Sanitare dhe Pjatalarese paga 65.000 leke + siguracione 64 views1 application

Bar restorant Syri Kalter
kerkon te punesoje:

•PJATALARESE
•SANITARE

PAGESA 65.000 LEKE
ME SIGURACIONE
KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

ADRESA: Tirane Rruga Myslym Shyri perball rrugices cameve

Kontaktoni ne +355682066310

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 207 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim