Suport Logjistike 95 views

Job Expired

Kandidati do te kete detyre te monitoroje mbarvajtjen e objektit ne nje sistem startupi te nje aplikacioni.
Aktiviteti konsiston per kompanine ne Itali

 • Kandidati duhet te zoteroje Italishte te mire
 • Disponibiliteti orarit deri ne oren 21-22 dhe ne fundjave dhe
  eshte i gateshem te bej ore extra.

Puna konsiston ne:

 • Vleresimin, krijimin e dhe optimizimin e ruteve te driver,
 • Te monitoroj mbarevajtjen e dorezimeve dhe te dergoj ticket notifikime te klientet fundor per dorezimin.

Gjithashtu ofrohet trajnim per muajin e pare (I paguar) dhe me pas puna zhvillohet ne smartworking.

Ju lutem dergoni CV-n tuaj ne a.dervishi@evolutivo.it

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Reshit Petrela Tirane, Albania
 • Tel/Mob 0696013080