Supervizor Shitjesh 89 views

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Supervizor Shitjesh / Tirane

Vendodhja: Tirane
Qellimi i Pozicionit: 
Te kontrolloje dhe te menaxhoje stafin dhe klientet e zones se paracaktuar.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 1. Organizon dhe Kontrollon punen ditore te ekipin e shitjes.
 2. Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencen.
 3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise,me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.
 4. Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë.
 5. Ndermerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
 6. Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.


Kualifikimet dhe aftesite:

 1. Diplome universitare – e preferueshme ne fushat e Menaxhimit
 2. Minimum 3 vjet pervoje pune ne pune me profil te ngjashem
 3. Aftësi shumë të mira komunikuese
 4. Aftësi shumë të mira negociuese
 5. Aftësi analizuese
 6. Aftësi shumë të mira për të punuar në grup

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com
Nr tel: 0673101358

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 11 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
 • Tel/Mob 0676041335
 • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us