Supervizor Shitjesh / Berat 68 views

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale. Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Supervizor Shitjesh / Berat

Qellimi i Pozicionit: Te kontrolloje dhe te menaxhoje stafin dhe klientet e zones se paracaktuar.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 1. Organizon dhe Kontrollon punen ditore te ekipin e shitjes.
 2. Komunikon, raporton dhe informon lidhur me tregun dhe konkurrencen.
 3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet e kompanise,me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.
 4. Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë.
 5. Ndermerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.
 6. Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.


Kualifikimet dhe aftesite:

 1. Të ketë përfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
 2. Të ketë eksperience pune minimumi 3-4 vite ne menaxhimin e Shitjeve
 3. Të ketë komunikim, aftësi organizative dhe ndërpersonale
 4. Të jetë person dinamik , I përgjegjshëm, fleksibel
 5. Të ketë frymën e bashkëpunimit në grup
 6. Të ketë njohuri shume të mira të programeve baze kompjuterike
 7. Të jetë banor i qytetit te Beratit

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre dhe Leter Motivimi ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com
Nr tel: 0673101358

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 11 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
 • Tel/Mob 0676041335
 • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us