Supervizor Adezivi 128 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Supervizor Adezivi

Qellimi i Pozicionit: Të organizojë, monitorojë dhe zbatojë planet e veshjeve me adeziv, montimit të banerave, dhe mjeteve të tjera promocionale.

Kualifikimet / Kërkesat

1. Të ketë aftësi teknike për veshje sipërfaqesh të ndryshme me adeziv
2. Të dijë të organizojë punën e Departamentit te Printimeve
3. Të dijë te punojë materiale të ndryshme promocionale
4. Të ketë aftësi të tjera teknike në: saldim, lyerje, montime banerash etj
5. Të jetë person i shkathët dhe me dëshirë për të punuar
6. Të jetë person fleksibël dhe të respektojë afatet e kërkuara.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail:

punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us