Supermarket Xhangolli kerkon Kasiere dhe Punonjese bulmeti paga 45.000 leke, Sistemuese paga 40.000 leke dhe Menaxher me eksperience 113 views

Supermarket Xhangolli
Kerkon te punesoje:

Kasiere paga 45.000 leke
Sistemuese paga 40.000 leke
Punonjese Bulmeti paga 45.000 leke
Menaxhere

Te gjitha pozicionet me eksperience

Adresa:Tirane-> Siri kodra / Tefta Tashko / Sami Frasheri / Liqeni thate

Kontaktoni: 0694602116 / 0684669792 / 0696788992 / 0697501090

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim