Sukth kerkohet Shofer me patente B 132 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Shoferi me patente te klasit B ne Sukth

Te kete eksperienca te meparshme
Te jete korrekt dhe i pergjegjshem
Mosha e preferuar 25-40vjec
Te kete disponibilitet te menjehershem

PAGA: 50.000L NETO + BONUSE

Te interesuarit te dergojne CV ne rerkutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 22 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike