Sukth kerkohet Inxhinier/e Ndertimi 109 views1 application

Job Expired

Agjensia e Punesimit 2G per nje nga klientet e saj eshte ne kerkim te nje Inxhinieri/e Ndertimi me ose pa eksperience.

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:
-Te kete mbaruar studimet per Inxhinieri Ndertimi
-Te njohe programin AutoCad
-Te jete i disponueshem
-Nuk perben problem nese nuk ka eksperienca te meparshme, mjafton te kete deshire dhe vullnet per te mesuar.

Te interesuarit te dergojne CV ne 2g.rekrutim@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim