Studio juridike Italo-Shqiptare, kerkon jurist/e ne Tirane & Durres 233 views4 applications

Shoqeria ECA ALBANIA eshte ne kerkim te kandidateve per pozicionin jurist/avokat per studio juridike italo-shqiptare
Preferohen kandidatet me njohuri te gjuhes italiane
ose qe kane kryer studime te nivelit te pare ose te dyte ne Italia ne fushen e jurisprudences.

Ofrojme kushte shume te mira pune.
Mundesi karriere dhe eksperience me studi nderkombetare juridike.

Te interesuarit te dergojne email ne: eca.albania@gmail.com
Ose whatsapp ne: +355693213757

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime