STUDENT & TE DIPLOMUAR NE HOTELERI TURIZEM | Gjermani 109 views1 application

Mbi 200 student qe jane duke punuar ne nje nga shtetet e Europes me intershipin e Hotelerise ❗️

Vazhdojme regjistrimet per vitin 2022 per programin e punesimit ne:

🇩🇪Gjermani
• Te diplomuar nga universitetet (jo te Kosoves) e drejtimeve te Hotelerise
• Mosha: deri ne 35 vjec

🇩🇰Denmark
• Student aktual ose te diplomuar jo me larg se 1,5 vite me pare ne nje nga deget e Hotelerise
• Mosha: deri ne 30vjec

🇳🇱Hollande
• Student aktual ose te diplomuar jo me larg se 2 viete me pare ne drejtimet e Hotelerise
• Mosha: deri ne 30 vjec

❗️Gjuha angleze nuk kerkohet e mbrojtur por njohje e saj ne nivel mesatar❗️

Cfare perfitoni ne kete intership:
• Vize 1 vjecare pune ne drejtimet e deges suaj
• Mundesi per te perfituar kontrate afatgjate pune
• Procedure e pershpejtuar emigrimi
• Praktike nderkombetare
• Te ardhura te kenaqshme&taksim i ulet studentor
• Eksperience dhe mundesi te reja nderkombetare

Per te marre me shume informacion rreth ketij programi ju lutem dergoni tek adresa e email: internship@alxher.com

Per studentet: shkolla, dega, viti perkates i studimeve lloji i programit dhe lista e lendeve te deri tanishme

Per te diplomuarit: shkolla, dega, viti i diplomimit lista e lendeve bachelor dhe master nese ka

Pranohen te gjitha shtetesite (studentet e Kosoves nuk aplikojne dot tek programi i Gjermanise)

ALXHER SERVICES
Go Higher📈Go Safe💯

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence