Standart Kerkohet Sanitare per Lokal, Instituti Bujqesor, paga 35 000 leke. 102 views

Kerkohet Sanitare per Lokal, Instituti Bujqesor, paga 35 000 leke.

Kriteret:

🔰Te jete me eksperience te mepareshme pune.
🔰Te jete korrekte dhe e pergjegjshme.
🔰Te jete stabel dhe te permbush detyrat e dhena.

Ofrohet:

✔️Punohet E Hene – E Shtune
✔️Orari 08.00 – 14.00
✔️Paga 35 000 leke
✔️E diela pushim

📍 Adresa: Instituti Bujqesor

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

 

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim